Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Elfde Sjenkels vestiging opent deuren in Arnhem

09 december 2016
Erwin Fokkens (43) opent op 10 december a.s. officieel de deuren van zijn haarstudio Sjenkels Arnhem aan de Weverstraat 18. De vestiging in Arnhem is de 11e Sjenkels vestiging van Nederland.

Sjenkels Arnhem richt zich op mensen die styling en aandacht belangrijk vinden. Sjenkels is een bewezen formule en bestaat inmiddels al ruim 29 jaar. In die jaren is Sjenkels uitgegroeid tot een keten met een eigen stempel van behandeling waarbij beleving centraal staat.

De Sjenkels hairstylisten krijgen eerst een breed educatieprogramma. Deelnemers aan het opleidingstraject van The Hair Academy worden geïnspireerd hun talenten te ontwikkelen. Deze eigenheid vormt de basis van de signatuur van alle Sjenkels vestigingen.

“Al op m’n dertiende wist ik dat ik kapper wilde worden en had ik op zaterdag een bijbaantje bij de plaatselijke kapper,” vertelt Erwin Fokkens. “Ik zit dus dertig jaar in het vak, heb een paar jaar een eigen zaak gehad en heb het kappersvak ook jarenlang op locatie uitgevoerd en doe dat nog steeds voor een paar hele bijzondere klanten. Met de andere saloneigenaren en het hoofdkantoor heb ik een team van professionals om me heen en dat voelt goed.”

De in Arnhem geboren en getogen Fokkens kijkt ernaar uit om van start te gaan in zijn hometown. “Het is mijn ambitie om met een goed team, dat landelijk opereert, te groeien en de naam van Sjenkels verder uit te bouwen. Na drie jaar een salon in Amsterdam te hebben gehad, wilde ik graag weer een team om me heen en dan het liefst weer in de stad  waar m’n hart ligt!”