Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Els Alessie nieuwe franchisenemer Monuta

Per 1 februari jl. heeft franchiseformule Monuta er een nieuw gezicht bij. Els Alessie is de nieuwe franchisenemer in de regio Tilburg (Reeshof), Dongen, Bavel Chaam en omgeving.

Alessie (54) heeft ruimschoots ervaring, zij heeft bijna 20 jaar gewerkt in de uitvaartbranche. “Toen mijn drie dochters groter werden wilde ik weer gaan werken. De uitvaartbranche trok mij aan, omdat ik me altijd heel betrokken voel bij mensen. Ik kreeg de kans om parttime als uitvaartleidster te gaan werken, waarbij ik families tijdens de uitvaart begeleidde. Maar ik wilde meer, ik wilde van begin tot eind betrokken zijn bij de uitvaart,” aldus de nieuwe ondernemer.

Dat Alessie nu de gelegenheid krijgt om haar eigen franchiseonderneming te starten, onder de vleugels van Monuta, vindt zij fantastisch. Daarnaast voelt zij zich thuis in de regio, omdat ze vanaf haar geboorte in Tilburg heeft gewoond en sinds 1981 is zij woonachtig in Berkel-Enschot. Alessie kent de mensen en de cultuur: “Daardoor kan ik op een heel persoonlijke manier mensen bijstaan en ondersteunen in misschien wel de meest moeilijke periode in hun leven.”