Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Enforce start samenwerking met Radisson Hotel & Suites

Franchiseformule Enforce is een samenwerking gestart met Radisson Hotel & Suites Amsterdam South. De hotelgast wil namelijk steeds meer zijn verblijf doorbrengen op een manier die bijdraagt aan een gezonde levensstijl. Drie op de vier zakelijke hotelgasten vindt vitaliteit en een gezonde levensstijl belangrijk. 1 op de 3 van de zakelijke hotelgasten laat zijn keuze voor een hotelovernachting beïnvloeden door sportmogelijkheden in het hotel.

Enforce heeft op dit moment 21 vestigingen en is gespecialiseerd in de exploitatie van fitnessruimtes in hotels. De franchiseformule zorgt dat in de fitnessruimtes meer beleving wordt gebracht, daar waar een hotel normaliter enkel een fitnessruimte faciliteert. Enforce zorgt er o.a. voor dat de vloerplan in orde is en het inzetten van mastertrainers die op afspraak kunnen worden geboekt.

Michel Huijskens (rechts op de foto) is franchisenemer van Enforce Amsterdam en Amstelveen gaat in samenwerking met Cycas Hospitality de nieuwe vestiging openen. Deze komt in Radisson Hotel Amstelveen en wordt op 1 september a.s. geopend. “Samen met Dirk Vlierboom, general manager van Radisson Hotel & Suites Amsterdam South, zijn we nu al druk met de voorbereidingen om er een top locatie van te maken. Zowel de deelnemers van Enforce buiten het hotel als de gasten in het hotel kunnen uitkijken naar een volledig door MATRIX ingerichte gym. Voor de hotelgasten is er op afspraak een Mastertrainer van Enforce beschikbaar voor persoonlijke begeleiding of ze kunnen zich inschrijven voor een kleine groepstraining.”

Naast de fitnessruimte die op de 10e verdieping te vinden is, is er buiten een ruime plek beschikbaar voor outdoor trainingen die ook worden aangevuld met online trainingen.

×