EP:Beerepoot Hoorn bekroond tot Topwinkel 2019-2020

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

ElectronicPartner Beerepoot Hoorn viert feest. De vestiging in Hoorn is namelijk tijdens de Retailer of the Year consumentenverkiezing verkozen tot ‘Topwinkel 2019-2020’.

Een publieksprijs

De titel ‘Topwinkel 2019-2020’ is een publieksprijs die de waardering van de consument toont. EP:Beerepoot Hoorn behoort na deze erkenning tot één van de best presterende winkels in Nederland, welke zijn vastgesteld aan de hand van NPS (Net Promoter Score). NPS is een krachtig instrument om de klanttevredenheid te meten.

Voor EP:Beerepoot is het winnen van deze prijs een bekroning op het werk. ‘Een mooier compliment kunnen wij niet krijgen. Service staat bij al onze vestigingen centraal en dagelijks streven we met z’n allen naar 100% klanttevredenheid; Een optimale service voor een optimale beleving’, aldus Robert van Wettum, directeur van EP:Beerepoot.

Over ElectronicPartner

ElectronicPartner Nederland B.V. is een toonaangevende en innovatieve organisatie op het gebied van consumenten- en huishoudelektronica en heeft meer dan 475 aangesloten winkels. De EP:Formule is de bekendste formule van ElectronicPartner.

Wil jij ondernemer worden bij ElectronicPartner? Klik hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.