Equivalenza ziet groeimogelijkheden in Nederland en België

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

De Spaanse snelgroeiende franchise- en parfumformule Equivalenza wil snel het aantal winkels in Nederland en België gaan uitbreiden. De formule gaat op korte termijn vijftig nieuwe vestigingen openen. Deze zomer opende Equivalenza al vestigingen in Renesse, Den Bosch en in het Alexandrium Shopping Center in Rotterdam. Leiden en Utrecht staan ook op de planning voor dit jaar. In België zijn momenteel al vier vestigingen geopend: Gent, Kortrijk, Mechelen en Waver. Het grote succes in de omringende landen en de lage instapkosten zorgen voor een grote interesse bij ondernemers.

Anthony Juan, areamanager voor België en Nederland, is trots op de ontwikkelingen. “België en Nederland zijn ideale markten voor ons. De consument is nieuwsgierig en ontdekt graag nieuwe concepten. Een Equivalenza-winkel is een belevenis en de klant merkt dat de prijs ver onder die van de A-merken ligt”.

Equivalenza is een franchiseformule die zich specialiseert in het classificeren van geuren per geurfamilie. In het assortiment zitten meer dan honderd vrouwenparfums en vijftig mannenparfums. De geurfamilie van de klant wordt bepaald op basis van smaak, karakter en persoonlijkheid. Equivalenza biedt ook een aantal aanvullende producten aan, zoals geurcadeaus, huisparfums en geurkaarsen. Er zijn ook bio-productlijnen voor huidverzorging op basis van Aloë Vera en Bulgaarse roos.

De formule werd in 2011 opgericht en is al actief in 32 landen met ongeveer 850 vestigingen. Voor deze snelle groei ontving de formule enkele internationale franchiseprijzen. Twee jaar geleden eindigde Equivalenza op de tweede plaats bij de ‘Best franchise of the world’ en het werd tweemaal verkozen tot beste franchise van Spanje.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.