Equivalenza zoekt country manager voor de Nederlandse markt

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Equivalenza krijgt vaste voet aan land in België en Nederland. De van origine Spaanse parfumformule werd in 2011 opgericht en beschikt momenteel over meer dan 850 winkels in 32 verschillende landen. De formule is voor de expansie in Nederland op zoek naar een country manager.

In Nederland zijn er sinds september 2015 op zeer korte tijd winkels geopend in Rotterdam, Den Bosch, Renesse en Leiden. Voor zowel Nederland als België zijn er nog 2 openingen voorzien.

Equivalenza heeft grote plannen voor Nederland en België en wil op korte termijn 50 winkels opstarten, allemaal beheerd door onafhankelijke licentienemers. “Het grote succes in de omringende landen en de lage instapkosten zorgen voor een grote interesse bij ondernemers”, aldus Danny Van Essche, Area Manager België en Nederland.

De parfumformule is op zoek naar zelfstandig ondernemer om de Nederlandse markt te beheren. Deze country manager beschikt over ervaring in de retail, verkoop en franchising en heeft kennis van de Nederlandse markt.

Heeft u interesse? Vraag dan hier meer informatie aan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.