Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Equivalenza zoekt wederom Nederlandse ondernemers

De Spaanse parfumerie-keten Equivalenza ziet groeimogelijkheden in Nederland. De formule is voor de tweede keer op zoek naar franchisenemers. De formule is opgericht in 2011 en heeft ongeveer 850 vestigingen verspreid over 32 landen. De snelgroeiende parfumformule wil het aantal winkels in Nederland en België gaan uitbreiden.

Over Equivalenza

Equivalenza is een parfumwinkel die zich specialiseert in het classificeren van geuren per geurfamilie. De geurfamilie wordt bepaald op basis van smaak, karakter en persoonlijkheid van de klant. De waarden empathie, toegankelijkheid, diversiteit en kwaliteit staan daarbij centraal.

Het assortiment bestaat uit meer dan honderd vrouwenparfums en vijftig mannenparfums. Naast de geuren zijn er ook bio-productlijnen voor huidverzorging op basis van Aloë Vera en Bulgaarse Roos. Equivalenza richt zich op de hoogste kwaliteit met minimale milieueffecten.

In de zomer van 2015 opende Equivalenza vestigingen in Renesse, Den Bosch en in het Alexandrium Shopping Center in Rotterdam. In de loop van 2015 zijn de vestigingen Leiden en Utrecht geopend.

Kernwaarden

– De kernwaarden van Equivalenza zijn samenwerking, verscheidenheid en leiderschap.

– Ontwerp, meubilair, IT-apparatuur en initiële productvoorraad (4 tot 6 weken) inbegrepen in de initiële vestering.

– Permanente opleiding zonder kosten (zowel klassikaal als online)

– Contractduur van 5 jaar

– Grotere winstmarge t.o.v. andere Retail sectoren.

Lage investering

Er is grote interesse bij ondernemers door het grote succes in omringende landen en de lage instapkosten. De franchise formule is flink gegroeid en wordt erkend in de franchisebranche op wereldniveau. In Spanje is de formule tweemaal uitgeroepen tot ‘Beste Franchise’.

Ontdek waarom velen zich al hebben aangesloten bij de Equivalenza-familie. Vraag hier meer informatie aan.

×