Erasmusgebouw Nijmegen krijgt een Spar University

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Binnenkort komt er een Spar University in het Erasmusgebouw in Nijmegen. De supermarkt wat zich een ‘zusje’ van de Spar City Store noemt, zal deel uit gaan maken van de instelling.

De Spar University zal zich gaan vestigen in de nieuw in te richten hal van het Erasmusgebouw. Eerder dit jaar werd al bekend gemaakt dat er een supermarkt zou komen op de campus. Pas sinds korte tijd zijn commerciële partijen op de campus welkom.

De supermarkt is gericht op studenten, medewerkers en passanten van universiteitsterreinen. Iets wat terugkomt in het ontwerp en assortiment van de winkel. Het bedrijf is ontworpen na gesprekken met studenten en mensen van de organisatie. Ook zal de studentenformule bijzondere en ludieke acties gaan organiseren.

Door de komst van deze Spar University in Nijmegen komt de teller van Spar University’s binnenkort op 9 winkels te staan. Nu zijn er twee winkels in Utrecht, twee in Amsterdam, één in Eindhoven en één in Rotterdam. Er is al aangekondigd dat de teller later dit jaar op 11 komt te staan.

Bent u geïnteresseerd in het franchisen bij Spar? Klik dan hier voor meer informatie.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.