Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Franchise-duo opent tweede vestiging Home Instead Thuisservice

Franchisenemers Eric van Putten en Doret Geutjes Home Instead Thuisservice
Op 1 februari jl. zijn Eric van Putten en Doret Geutjes hun tweede vestiging van Home instead Thuisservice gestart. De franchisenemers openden in 2015 hun eerste vestiging in de regio Deventer, Lochem en Zutphen. Van Putten en Geutjes zijn met hun tweede vestiging nu ook actief in de Achterhoek in de gemeenten Berkelland, Bronckhorst, Oost Gelre, Winterswijk, Aalten en Doetinchem. Met de uitbreiding kunnen senioren in deze regio zo lang mogelijk zelfstandig, gezond en onafhankelijk in hun vertrouwde thuisomgeving blijven wonen.

Eigen onderneming

Geutjes: “De allereerste klant die wij ruim 3,5 jaar geleden ondersteunden was Ben. Ben was mijn oom en woonachtig in Groenlo. Hij had zelf een zorgachtergrond en gaf bij aanvang van zijn ziekte aan dat hij nooit in een verpleeghuis terecht wilde komen en dus graag thuis verzorgd wilde worden. Door de onvoorwaardelijke inzet van zijn vrouw, dochter en familie en de ondersteuning van onze medewerkers en de overige zorgverleners, is dat gelukt. Door flexibel mee te bewegen met de behoefte van de klant en zijn familie, hebben we ervoor kunnen zorgen dat ook zij ‘in de benen’ konden blijven. Ondanks het gemis, kijken we met veel voldoening terug op de zorg voor Ben. De huisvesting van ons kantoor in Groenlo heeft een symbolische waarde. Liefdevolle ondersteuning naar behoefte van de senior, dat is waar het bij Home Instead om gaat. Om zo te zorgen dat zelfstandig wonen mogelijk blijft.”

Home Instead Thuisservice

Home Instead Thuisservice is een erkende niet-medische thuiszorgverlener voor senioren. Home Instead Thuisservice maakt onderdeel uit van Home Instead Senior Care, ’s werelds grootste dienstverlener op dit gebied en actief lid van the World Dementia Council. De franchiseformule is een sterk groeiende organisatie met vestigingen in 33 regio’s, van waaruit 1.250 zorgverleners maandelijks meer dan 60.000 uur dienstverlening aan senioren leveren. Ook ondernemer worden bij Home Instead Thuisservice? Klik hier voor meer informatie.

×