Erik Hauser nieuwe franchisepartner Thexton Armstrong

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Erik Hauser is de nieuwste aanwinst van managementadviesbureau Thexton Armstrong. Als associate franchisepartner gaat hij samen met senior franchisepartner Joop Akkerman in Friesland o.a. ‘winstlekkage’ bij MKB bedrijven te lijf. Met natuurlijk als doel om MKB ondernemers via een beproefde methode beter te laten draaien.

Erik is opgegroeid in een ondernemersgezin e startte op zijn vijfentwintigste zijn eerste onderneming. Gedurende zijn carrière heeft hij veel ervaring opgedaan met het opzetten, acquireren en uitbouwen van MKB ondernemingen en het overdragen hiervan. Zowel bij grotere als kleinere ondernemingen en zowel nationaal als internationaal.

Erik Hauser, directeur Thexton Armstrong Hauser: “Theoretische kennis is heel belangrijk, maar je kunt je pas echt verplaatsen in andere ondernemers wanneer je zelf als ondernemer hebt ervaren wat het betekent om voor eigen rekening en risico te ondernemen. Waardevol advies, gebaseerd op kennis en ervaring en met een persoonlijke benadering, gecombineerd met de heldere, professionele, gestructureerde doch pragmatische aanpak van Thexton Armstrong is wat het verschil  maakt”

Over Thexton Armstrong

Thexton Armstrong is een managementadviesbureau. Thexton Armstrong is sinds 2011 actief in Nederland en richt zich op het vrijmaken van winst & cash én het realiseren van groei bij ondernemingen in het Midden- en Kleinbedrijf.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.