Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eten met gemak breidt bezorggebied uit met Harm Menkhorst

Eten met gemak breidt per direct haar bezorggebied in Rotterdam uit met Harm Menkhorst uit Schiedam. Hiermee heeft Menkhorst een nieuwe regio toegevoegd aan het bezorggebied van Eten met gemak. Zelf zal hij de maaltijdbezorging in Rotterdam op zich nemen. “Het zorgen en ontzorgen zit in mijn DNA. Iedere klant krijgt persoonlijke aandacht bij mij”, aldus Menkhorst.

Menkhorst heeft ruime ervaring in de horeca branche. De ondernemer is toe aan een nieuwe uitdaging en kwam uit bij de maaltijdservice van Eten met gemak. “In de hectiek van vandaag zijn het niet alleen de ouderen die behoefte hebben aan gezonde en lekkere maaltijden, maar zeker ook de alleenstaanden en drukke gezinnen waar iedereen op een ander tijdstip eet”, aldus Menkhorst.

Vers en uitgebreid

Via de maaltijdservice van Eten met gemak krijgen de klanten in Rotterdam wekelijks vers gekoelde maaltijden thuisbezorgd. Elke week hebben zij keuze uit een uitgebreid assortiment die zij kunnen aanvullen met een toetje of ander bijgerecht.  “Erg handig voor wanneer het niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden of men weinig tijd heeft om te koken. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, aldus Menkhorst.

Klanten kunnen bij de maaltijdservice van Eten met gemak hun maaltijden naar eigen wens samenstellen. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, aldus Menkhorst.

De maaltijdservice is beschikbaar voor iedereen die van vers, lekker en gevarieerd eten houdt. Een maaltijd bestellen is heel eenvoudig en snel geregeld, er kan al een gerecht besteld worden vanaf €5,99. Mantelzorgers of ouderen die op zoek zijn naar een goede maaltijd voor henzelf of ouders in Rotterdam kunnen via Harm Menkhorst een proefbox bestellen van drie gerechten voor maar € 14,95. Bestellen kan door te bellen naar Harm Menkhorst via 010-8200888.

Over Eten met gemak

Een maaltijd bestellen bij de maaltijdservice is eenvoudig en snel te doen, je kunt al een gerecht bestellen vanaf €5,99. Een proefbox van drie gerechten is al te bestellen vanaf 14,95. Bestellen kan door te bellen naar Harm Menkhorst via 010-8200888.

×