Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eten met gemak breidt uit in Friesland met Alex Lubbers

Per oktober 2018 breidt Eten met gemak haar bezorggebied uit, dit doen zij samen met Alex Lubbers. Hiermee verovert Lubbers een nieuwe regio voor Eten met gemak, hij zal de maaltijdbezorging in de gemeenten: De Fryske Marren, Heerenveen, Leeuwarden, Waadhoeke, Harlingen en Súdwest-Fryslân op zich nemen.

Alex waagde samen met zijn vrouw Linda Lubbers na een aantal jaar in de hospitality, horeca en audiovisuele branche, een eigen onderneming te starten, onder de vlag van Eten met gemak. “Hiermee ging een grote wens van ons in vervulling. We zijn trots dat we met deze samenwerking hoogkwalitatieve, verse en lekkere maaltijden bereikbaar maken voor iedereen”, aldus Alex Lubbers.

Gemakkelijk

In de regio Friesland krijgen klanten elke week via Eten met gemak verse gekoelde maaltijden aan huis bezorgd. De klanten kunnen kiezen uit veel soorten gerechten en kunnen dit aanvullen met bijgerechten en toetjes. “Erg handig voor wanneer het (tijdelijk) niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Lubbers.

Ruime keuze

De klant kan bij Eten met gemak zijn maaltijden zelf samenstellen. “Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant zelf dagelijks wat hij of zij wil eten”, sluit Lubbers af.

×