Klanten van Eten met gemak krijgen via de maaltijdservice wekelijks verse gekoelde maaltijden thuis bezorgd. Zij kunnen kiezen uit een wekelijks variërend en breed assortiment. “Erg handig voor wanneer het (tijdelijk) niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Ton Stam.
“Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, sluit Ton af.
Geef een reactie