Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eten met gemak breidt uit met nieuwe regio

Per januari 2019 heeft Eten met gemak haar bezorggebied uitgebreid met Ton Stam, afkomstig uit Dordrecht. Hiermee voegt Stam direct een nieuwe regio toe aan het gebied van Eten met gemak. Hij zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Albrandswaard, Barendrecht, Capelle aan den IJssel, Krimpen aan den IJssel, Ridderkerk, Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht, ’s-Gravendeel, Binnenmaas en Strijen. “Door mijn ervaring als kok weet ik hoe belangrijk het is om te kunnen genieten van een smakelijke en gezonde maaltijd, ook als er sprake is van een dieet”, aldus Stam.

Klanten van Eten met gemak krijgen via de maaltijdservice wekelijks verse gekoelde maaltijden thuis bezorgd. Zij kunnen kiezen uit een wekelijks variërend en breed assortiment. “Erg handig voor wanneer het (tijdelijk) niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Ton Stam.

Variatie

“Elke week bieden we een ander menu en heeft de klant de keuze uit 35 verschillende menu’s, waarbij men zelf kan kiezen uit vlees of vis, aardappelen, groenten en samengestelde gerechten zoals een lekkere nasi met kipsaté. De verschillende onderdelen van de maaltijden worden los verpakt in luxe, zwarte schaaltjes. De klant kan vervolgens thuis de maaltijd opnieuw samenstellen, door het schaaltje van de varkenshaasoester uit te wisselen voor die van het runderlapje. Zo bepaalt de klant dagelijks zelf wat hij of zij wil eten”, sluit Ton af.

×