Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eten met gemak start met maaltijdbezorging in het Gooi

Maaltijdbezorgingsformule Eten met gemak breidt haar bezorggebied uit met Mirjam van Eunen, afkomstig uit Lelystad. Mirjam verovert daarmee een nieuwe regio en zal de maaltijdbezorging op zich nemen in de gemeenten Blaricum, Gooise Meren, Hilversum, Huizen, Laren, Weesp, Wijdemeren en Stichtse Vecht.

Nieuwe franchisenemer

Mirjam van Eunen heeft flink wat ervaring in het ondernemerschap. Naast dat ze jarenlang als leidinggevende in de drogisterijwereld heeft gewerkt, heeft ze ook een verleden als zelfstandig ondernemer. “Het ondernemerschap bleef kriebelen bij mij. Toen ik kortgeleden in contact kwam met Eten met gemak, heb ik de kans aangegrepen om als franchisenemer aan de slag te gaan”, vertelt Mirjam, die veel zin heeft in haar nieuwe avontuur: “Het is een mooie kans om mijn ervaring  en passie voort te zetten.”

Maaltijdbezorgingsformule

De klanten in haar regio krijgen via de maaltijdservice van Eten met gemak elke week vers gekoelde maaltijden persoonlijk aan huis bezorgd. Zij hebben de keuze uit een wekelijks variërend en uitgebreid assortiment aan gerechten en kunnen de maaltijden aanvullen met een soepje, toetje of ander bijgerecht. “Erg handig voor wanneer het even niet lukt om zelfstandig een maaltijd te bereiden, men weinig tijd heeft om te koken of als overwerkmaaltijd. Ook voor klanten met een dieet zoals zoutarm of glutenvrij zijn onze gerechten een uitkomst”, vervolgt Mirjam van Eunen.

Over Eten met gemak

Eten met gemak is als franchiseformule onderdeel van Food Connect, een autoriteit op het gebied van versbereide maaltijden en maaltijdcomponenten. Uniek aan de maaltijdservice van Eten met gemak is dat de klant de maaltijd naar eigen wens kan samenstellen. In korte tijd is de formule gegroeid naar 30 franchisenemers, die allen in hun eigen bezorggebied de klanten maaltijden aan huis bezorgen.

×