Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Etos krijgt een nieuwe CEO

03 juni 2021
Sebastiaan de Jong neemt de functie in van CEO bij Etos. Hij volgt Saskia Egas Reparaz op, die verder is gegaan als CEO bij HEMA. De Jong is nu nog werkzaam als head of procurement voor Ahold Delhaize Europa & Indonesië.

Sebastiaan heeft 23 jaar gewerkt bij het moederbedrijf van Etos, Ahold Delhaize. Hij is nu nog werkzaam als head of procurement voor Ahold Delhaize Europa & Indonesië. Sebastiaan is momenteel no

In 1998 startte Sebastiaan bij Ahold Delhaize als managementtrainee. Hij heeft sinds dien verschillende functies vervuld binnen het bedrijf. In 2017 werd hij vicepresident store operation bij Albert Heijn waarna hij in 2018 chief commercial officer werd bij Intergamma. In 2021 keerde hij terug bij Ahold Delhaize.

“Met de benoeming van Sebastiaan krijgt het Etos-team een teamspeler erbij met ruime retailervaring in Nederland en internationaal. In zijn diverse functies werd duidelijk dat Sebastiaan een inclusieve leider is die veel aandacht besteedt aan samenwerking in teams en graag het beste in iedereen naar boven haalt”, aldus Wouter Kolk, CEO Ahold Delhaize Europa & Indonesië.

×