Etos lanceert eerste virtuele drogist

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Etos utrecht

Afgelopen woensdag heeft franchiseformule Etos een webwinkel gelanceerd waar virtueel in de fysieke winkel geshopt kan worden. Om dit te realiseren is de winkel in Oud-Beijerland, van franchisenemer Govert Voordendag, gedigitaliseerd door Vinkle, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen van virtuele winkels.

Om het virtuele project te realiseren is er een website opgezet, namelijk devirtueledrogist.nl. Het unieke van deze site is dat klanten niets in het zoekveld hoeven te typen maar op een intuïtieve manier een virtuele rondleiding door de winkel kunnen ervaren. ‘’De virtuele omgeving kan naast productinformatie verrijkt worden door contextuele multimediale elementen zoals video’’, legt directeur/eigenaar Gerben Klop van Vinkle uit aan RetailNews.

Franchisenemer Voordendag gaat zich met de virtuele winkel focussen op een deel van het assortiment. ‘’We worden beslist geen webwinkel die gericht is op prijs- en bulkverkopen’’, zegt hij tegen RetailNews. Volgens hem is de virtuele winkel bedoeld om bezoekers kennis te laten maken met zijn winkel en de medewerkers. Daarnaast kan hen advies worden gegeven middels filmpjes en informatiepanels.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise