Etos werkt samen met Bol.com

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Etos
De afdeling ‘Mooi & Gezond van Etos verkoopt via Bol.com tegenwoordig ook een groot deel van haar assortiment In de virtuele schappen van ‘Mooi & Gezond’ heeft Bol.com inmiddels ruim vijftigduizend producten staan. In totaal zijn afgelopen weekend zo’n zevenhonderd ‘Etos musthaves’ toegevoegd aan het assortiment van Bol.com. Door de samenwerking tussen de twee partijen zijn zij naar eigen zeggen ‘de grootste in persoonlijke verzorging’. De toevoeging is een nieuwe stap in de integratie van het aanbod binnen het Ahold concern.

Gall & Gall
Deze maand zijn er al meer vernieuwingen op het web doorgevoerd bij Ahold. Zo werd de nieuwe webwinkel van Gall & Gall gelanceerd. Sinds kort is het hele assortiment van de slijterijketen online te koop. Anders dan op Ah.nl, waar een deel van het assortiment verkrijgbaar blijft, verkoopt de formule op Gall.nl ook sterke drank.

Ook bij Appie
Etos beschikt overigens al langer over een online besteloptie, die is gekoppeld aan Ah.nl. Wie nu een bezoek brengt aan Webwinkel.etos.nl krijgt te lezen dat de webshop ‘binnen enkele weken’ gaat sluiten en wordt alvast doorverwezen naar de bol.com site. Albert Heijn gaat voor zijn e-commerce activiteiten overigens helemaal draaien op bestelapplicatie Appie.

Mogelijk krijgt drogisterijketen Etos net als Gall & Gall een compleet nieuwe eigen webwinkel. “Verkoop via de eigen Etoswebsite behoort in de toekomst zeker tot de mogelijkheden. Met deze samenwerking met Bol.com bouwt Etos ervaring op en de samenwerking met Bol.com is een eerste stap in de strategie om onze klanten meerdere manieren te bieden om nog makkelijker te kunnen winkelen”, aldus een filiaal van Etos.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise