Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Euretco breed vertegenwoordigd op Franchise & Formule Beurs Onderneem ’t! 2014

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 april vindt bij Euretco in Hoevelaken de Franchise & Formule Beurs Onderneem ’t! 2014 plaats. De beurs is dé gelegenheid voor mensen die zich oriënteren op het zelfstandig ondernemerschap. Euretco, de grootste retailserviceorganisatie van Nederland, werkt samen met zo’n 2.100 ondernemers en franchisenemers. Zij exploiteren bijna 3.100 winkels in de branches mode, wonen, sport en media.

Euretco zal tijdens de beurs vertegenwoordigd zijn. Daarnaast kunnen ondernemers in spe kennismaken met de landelijk opererende Euretco-formules COACH, INTERSPORT, Runnersworld, Decorette en Livera. Wie zich aansluit bij een van de formules of divisies kan als zelfstandig ondernemer gebruikmaken van faciliteiten als centraal betalen, inkoopkracht, administratieve diensten, online services, merken en meer.

De Franchise & Formule Beurs Onderneem ’t! is al elf jaar dé plek om in één dag alles te leren over het volledig zelfstandig ondernemerschap of als franchisenemer. Deelnemers zijn franchiseformules uit alle branches, van mode en retail tot food en van horeca tot dienstverlening. Ook franchisenemers van verschillende formules zijn aanwezig om hun ervaringen met de bezoekers te delen. Beide dagen worden er seminars gegeven door standhouders waar bezoekers op een laagdrempelige manier meer te weten kunnen komen over franchisen of over specifieke franchiseformules.

De beurs vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 april 2014 bij Euretco aan de Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken. Openingstijden op beide dagen: van 10.00-16.00 uur. Toegang, parkeren en kinderopvang zijn gratis.