Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Euretco trekt stekker uit speelgoedformule Jase & Joy

Dankzij de gevolgen die het coronavirus met zich meebrengt zoals het huidige economische klimaat heeft Euretco besloten de stekker uit speelgoedformule Jase & Joy te trekken.

“Een nieuwe formule starten is een grote uitdaging, zeker in een uitdagende markt als de speelgoedbranche” aldus Miriam de Bruin, Business Unit Manager Jase & Joy. “Wij zijn bijzonder trots op wat er in korte tijd bereikt is, maar moeten ook realistisch zijn. Het vergt nog de nodige tijd en inspanning om Jase & Joy uit te laten groeien tot een volwaardige formule. De huidige crisis helpt daar niet bij en liet ons daarom helaas geen andere keus.”

Euretco stopt niet per direct met haar activiteiten voor Jase & Joy maar zal dit geleidelijk doen. Er komt een overgangsperiode zodat de ondernemers van Jase & Joy hun onderneming op een goede manier kunnen voortzetten.

Over Euretco

Euretco is de grootste retailservice-organisatie in Nederland, die samenwerkt met zo’n 1.900 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.750 winkels in de branches wonen, mode, sport, doe-het-zelf en media. De gezamenlijke consumentenomzet bedraagt € 2,3 miljard. De kernactiviteiten van Euretco zijn: retailservices, franchise, groothandel en financiële dienstverlening aan zelfstandig ondernemers. Tot bekende winkelformules en vloerconcepten behoren onder andere Intersport, Runnersworld, The Athlete’s Foot, Libris, Blz, Hubo, Multimate, Decorette, Vivante, Binnen, Slaapkenner en Topform. De zelfstandigheid en maximale ondersteuning van de ondernemer staan centraal in de relatie. Ondernemers profiteren naar eigen inzicht van inkoopvoordeel, regelmatige kennisuitwisseling en verkoopsamenwerking. Met zo’n 310 medewerkers staat Euretco dagelijks voor hen klaar. Euretco is onderdeel van de EK/servicegroup, een Europese coöperatie met 2.100 zelfstandige retailers in de branches woonaccessoires, speelgoed, luxe huishoudelijke artikelen, witgoed en kantoorartikelen.

×