Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Euretco Wonen organiseert evenement

Maandag 15 december a.s. organiseert Euretco Wonen een evenement voor ondernemers en leveranciers. Centraal tijdens deze dag staat verandering en inspiratie, want Euretco Wonen gaat vol ambitie het nieuwe jaar in.

‘’We hebben een kleine driehonderd aanmeldingen,’’ zegt Ludo Campman, directeur Euretco Wonen. ‘’Een fantastische respons die veel zegt over de betrokkenheid van onze relaties. Er is nogal wat gebeurd de voorbije periode, zowel in de branche als binnen Euretco. Heel actueel zijn de recente CBS-cijfers, die voor het eerst sinds zes jaar een kentering laten zien met eindelijk een lichte omzetplus voor onze branche. Dat is motiverend en tegen deze achtergrond komt het event op het goed moment.’’

In de ochtend zal het voornamelijk gaan over de gang van zaken bij Euretco en de koers die Euretco Wonen in 2015 wil gaan varen. Daarin is samenwerking een cruciaal aspect, zowel met ondernemers als leveranciers. ‘’We vormen een sterke driehoek die nodig is om de strijd met de grote marktspelers te kunnen voeren, ook op het gebied van e-commerce. Consumenten zijn steeds minder voorspelbaar in hun aankoopgedrag en wij willen daar gezamenlijk een omnichannel-strategie voor ontwikkelen,’’ aldus Campman.