Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Evelien Croonen: “Die mix van clicks en bricks is niet niks”

Dr. Evelien Croonen is als universitair docent verbonden aan de Faculteit Economie & Bedrijfskunde van de Rijksuniversiteit Groningen (RuG). Ze is programmacoördinator van de Master opleiding Small Business & Entrepreneurship en geeft vakken op het gebied van MKB, ondernemerschap, strategie en franchising.

Vanuit haar functie bij de RuG doet Evelien al ruim 15 jaar wetenschappelijk onderzoek naar strategie en management van en binnen franchiseformules. Hierbij heeft zij samengewerkt met formules uit verschillende branches, zoals supermarkten, warenhuizen, drogisten, fastfood, dienstverlening en recreatie.

Over haar bijdrage op de FranchiseFormules Netwerkmiddag: “De opkomst van e-commerce is een relatief recente ontwikkeling waar franchisegevers en -nemers mee geconfronteerd worden en waar nauwelijks aan is te ontkomen. Tegelijkertijd is het effectief implementeren van e-commerce binnen een franchiseformule vaak een flinke uitdaging! De implementatie van e-commerce is een strategisch veranderproces waarbij verschillende belangen een rol spelen.”

Tijdens haar presentatie op de Netwerkmiddag zal Evelien op basis van wetenschappelijke onderzoek verkregen inzichten prijsgeven over het effectief implementeren van e-commerce door franchisegevers. Klik hier om u aan te melden voor de Netwerkmiddag. Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

De Netwerkmiddag vindt plaats bij Hotel New York te Rotterdam op 22 maart a.s. van 13.00 tot 18.00 uur. Deelname is uitsluitend voor franchisegevers en personen werkzaam binnen het management van een franchiseformule.

De Netwerkmiddag wordt mede mogelijk gemaakt door AG Hart Advocaten, Capital Circle en De Nationale Franchise Gids.

×