Ex-topsportster opent eigen fit20 studio

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ex-topsportster Jessica Torny heeft begin mei haar eigen fit20 studio aan het Twentheplein in Almelo geopend. De vestiging zit in het monumentale Twenthe Centrum. Jessica heeft veel affiniteit met de sportwereld, zowel door haar professionele sportcarrière als personal trainer en KNVB bondscoach voor meisjes van 16 tot 19 jaar. De keuze om niet alleen aan fit20 te doen, maar ook een eigen studio te openen ervaart de nieuwe franchisenemer als een prachtige stap in haar carrière.

Jessica voelde meteen een klik toen ze hoorde over de fitnessformule. “Ondanks haar eigen zeer sportieve aanleg was voor Jessica, net zoals voor veel fit20 klanten, het sportschool abonnement vooral iets in naam, ze ging zelden. Het fit20 concept was precies wat ook zij goed zou kunnen volhouden, met een trainingsmaatje en zonder gedoe met omkleden. Het kost weinig tijd en dat laat alle ruimte voor de vele sportieve bezigheden die Jessica heeft”, aldus een woordvoerder van de franchiseformule.

Interesse om ook een eigen fit20 studio te openen? Bekijk hier de mogelijkheden en vraag vrijblijvend meer informatie aan. 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website