Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Exact Live – The virtual edition

26 oktober 2020
Exact Live is omgedoopt tot Exact Live – The virtual edition en biedt dit jaar een mix van live-onderdelen boordevol interactie, keynotes, on demand-sessies, trainingen en nieuwe productontwikkelingen. Verspreid over vijf dagen staan onderwerpen als digitalisering, vereenvoudigde administratie, samenwerken en efficiënte processen centraal. Zo helpen we je jouw doelen van vandaag en ambities van morgen te realiseren.

Vijf dagen lang bieden wij je een dynamisch online programma. Je kiest zelf welke programmaonderdelen je wilt volgen en wanneer je in- en uitcheckt. Of dat nu één dag of vijf dagen is. Op de eerste dag bieden we je uiteraard een overzicht van de recente innovaties van Exact! Verder hebben we per dag verschillende digitale sessies, trainingen en presentaties voor je op het programma staan waarin we de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden binnen jouw sector bespreken. Daarnaast leg je eenvoudig contact met andere bezoekers, kun je al je vragen stellen aan onze experts, plan je zelf een demo in en ontmoet je onze partners op de virtuele beursvloer.

Recente en toekomstige innovaties

Exact Live start op maandag 2 november met een spectaculaire opening. Onder andere Jan Peter Balkenende en een mix van Exact kopstukken schuiven aan bij Diana Matroos, de host van dit jaar. Daarnaast krijgen de bezoekers op deze eerste dag een overzicht van de recente innovaties van Exact en wordt er vooral ook vooruitgeblikt op de toekomst.

Sessies afgestemd op jouw sector

De rest van de week staat er nog veel meer op het programma. De ruim 70 sessies zijn afgestemd op de verschillende sectoren die Exact bedient. Van accountancy, finance, bouw, zakelijke dienstverlening, productie, handel tot accountants. In de speciaal opgezette studio’s schuiven experts en ondernemers aan om in gesprek te gaan over de ontwikkelingen en mogelijkheden in hun sector en worden praktijkervaringen gedeeld. Bezoekers kiezen zelf welke sessies zij willen volgen. Door deze opzet hoeven ze niet heel de week vrij te houden in hun agenda.

Topsprekers als Jan Peter Balkenende en Fleur Ravensbergen, interessante sectorsessies, de laatste software innovaties en productupdates, trainingen, een virtuele beursvloer en een interactieve lobby. Exact Live 2020 belooft een spectaculaire editie te worden. Hét business software event van het jaar vindt dit jaar volledig online plaats van 2 t/m 6 november.

[box]Deelnemen? Klik dan hier.[/box]
×