Executive Home Rentals nu ook in Haarlem

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Na de succesvolle lancering van vijf eerdere vestigingen van Executive Home Rentals, breidt EHR verder uit in de Randstad. Renske Kallenberg zal Executive Home Rentals in deze  regio vertegenwoordigen met een eigen EHR vestiging.

Als gespecialiseerde organisatie in tijdelijke verhuur van woonruimte voor expats en particulieren heeft EHR in 17 jaar tijd een gedegen expertise opgebouwd. De afgelopen jaren heeft EHR veel  aanvragen voor tijdelijke (ver)huur van woonruimte uit diverse regio’s  ontvangen. Een groeiend aantal bedrijven vanuit diverse sectoren maakt gebruik van de diensten van expats en werknemers op detacheringsbasis waarbij huisvesting voor tijdelijke duur in korte tijd geregeld moet worden. Een andere sterk toenemende doelgroep zijn de particuliere (ver)huurders die vanuit een koop- of verkoopsituatie overbrugging zoeken in tijdelijke woonruimte.

Met een vestiging in Haarlem kan EHR het bedrijfsleven en particuliere huurders in Haarlem en omstreken voorzien van tijdelijke woonruimte, met  de kwaliteit en het serviceniveau die zo kenmerkend zijn voor de EHR  organisatie.

dinsdag 18 oktober 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise