Executive Home Rentals nu ook in Utrecht

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Na de succesvolle lancering van zes eerdere vestigingen van Executive Home Rentals, breidt EHR verder uit in de regio Utrecht. Ernald Belonje zal Executive Home Rentals in deze  regio vertegenwoordigen met een eigen EHR vestiging.

Als gespecialiseerde organisatie in tijdelijke verhuur van woonruimte voor expats en particulieren heeft EHR in 17 jaar tijd een gedegen expertise opgebouwd. De afgelopen jaren heeft EHR  veel aanvragen voor tijdelijke (ver)huur van woonruimte uit deze regio ontvangen. Een groeiend aantal bedrijven vanuit diverse sectoren maakt gebruik van de diensten van expats en werknemers op detacheringsbasis waarbij huisvesting voor tijdelijke duur in korte tijd geregeld moet worden.
Daarnaast biedt de stagnerende woningmarkt bij uitstek kansen voor de tijdelijke verhuur. In dit segment zit dan ook een aanzienlijke stijging in transacties. 

Met een vestiging in Utrecht kan EHR het bedrijfsleven en particuliere huurders in Utrecht  en omstreken voorzien van tijdelijke woonruimte, met de kwaliteit en het serviceniveau die zo kenmerkend zijn voor de EHR organisatie.

dinsdag 8 november 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise