Executive Home Rentals zoekt versterking in Rotterdamse regio

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Een jaar geleden begon Henry ten Brinke met groot enthousiasme aan een vestiging EHR in Rotterdam, de verhuurbemiddelingsorganisatie in tijdelijke verhuur van woonruimte voor expats, bedrijfsleven en particulieren.

Het bemiddelen in woonruimte voor deze doelgroep is in deze regio een groot succes waarbij de landelijke bekendheid van EHR als professionele partner in tijdelijke verhuur een groot voordeel bleek te zijn. Henry: ”met het toenemende aantal aanvragen en de potentie van de Rotterdamse regio wordt het hoog tijd dat andere kantoren dit deel van de Randstad komen versterken. Ik kijk uit naar een aantal proactieve collega’s waarmee we dit kunnen waarmaken”.

Bij een stagnerende woningmarkt is flexibiliteit van woonoplossingen het antwoord voor huizenbezitters. Hierin onderscheidt EHR zich al jaren. Met de ontwikkelingen op de huidige woningmarkt is  dit het ideale moment om in te stappen. Ondernemers met drive en passie voor de woningmarkt kunnen zich met ondersteuning van onze organisatie uitstekend profileren in dit segment zakelijke dienstverlening.

dinsdag 25 oktober 2011.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise