Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Executives Online naar Nederland met Master franchisegever

De internationale organisatie Executives Online, gespecialiseerd in Interim Management en Executie Search heeft in Nederland een Master franchisegever aan zich weten te binden. Het van origine Duitse franchiseconcept heeft Joost Eijkens, vanwege zijn jarenlange ervaring binnen de branche, benaderd om de formule in Nederland uit te rollen.

Capital Circle

Executives Online Netherlands heeft de hulp van Capital Circle ingeschakeld om de financiering voor het mastertraject rond te krijgen.  Capital Circle is een crowdfunding platform dat investeerders en ondernemers in het MBK samen brengt. “Capital Circle is de schakel tussen groeipotentieel, kapitaalbehoefte en rendement. Tussen ondernemer en investeerder. Vertrouwen vormt de basis. Capital Circle; A Circle of Trust”, aldus Cor de Graaff, managing director. De financiering voor Executives Online is  succesvol afgerond.

Executives Online

“Na jarenlange ontwikkeling heeft Executives Online een schaalbare en succesvolle franchiseformule neergezet”, aldus Joost Eijkens, Master franchisegever Nederland. Executives Online gebruikt een methode die de kracht van haar netwerk gebruikt in combinatie met de beschikbare online kanalen en persoonlijk contact. “Hiermee kan de beste match gemaakt worden tussen organisatie, kandidaat en de beschikbare functie. Snel, efficiënt en effectief”, aldus Joost Eijkens. Executives Online richt zich op ondernemers met de ambitie om op korte termijn een eigen praktijk te starten in Nederland.

Franchise

De ondersteuning vanuit de franchiseformule bestaat onder andere uit de volledige toegang tot het eigen wereldwijde netwerk, de ‘global talentbank’. “Hierin vind je 151.000 senior executives en interim professionals”, Joost Eijkens. Daarbij krijg je als franchisenemer bij Executives Online een trainingsprogramma met zowel trainingen van interne als externe experts op het gebied van executive search.

×