Expense Reduction Analysts gecertificeerd World-Class Franchise bedrijf

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Expense Reduction Analysts (ERA) is door het Franchise Research Instituut gecertificeerd als World-Class Franchise bedrijf. Deze erkenning is het gevolg van een onafhankelijk onderzoek waaraan 74% van alle franchisenemers van ERA hebben deelgenomen.

Het onderzoek was opgesteld om aan de hand van tien cruciale meetgegevens het succes van het franchise systeem van ERA te meten. Jeff Johnson, CEO van het Franchise Research Instituut zegt: “Een van de meest belangrijke punten van het creëren en behouden van een succesvolle franchiseformule is het waarmaken van de verwachtingen van de franchisenemers.Een belangrijke stap in het proces van transparantie, eerlijkheid en feedback van franchisenemers is onderzoek doen door middel van een derde partij. ERA was niet bang om de franchisenemers moeilijke vragen te stellen. De hoge cijfers die de franchisenemers gaven bevestigen dat ERA constant bezig is met het voldoen aan de verwachtingen van de franchisenemers.”

Micheal Nicholas, Ceo van ERA, is trots op de formule. “ERA’s Support Center Team is trots op de relatie die we hebben opgebouwd met onze franchisenemers. De resultaten van dit onderzoek bevestigen ons dat we op de goede weg zijn om onze franchisenemers te laten slagen’’, aldus Nicholas.

 

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.