Expense Reduction Analysts tevreden over deelname Franchisebeurs Onderneem ‘t

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Expense Reduction Analysts zegt zeer blij te zijn geweest met hoe de Franchisebeurs Onderneem ‘t in Hoevelaken verliep. De twee dagen durende beurs beschikte over (inter)nationale franchiseformules van alle branches en trok meer dan 1.500 bezoekers.

Met ruim 50 franchiseformules en 13 toeleveranciers was de Franchisebeurs Onderneem ‘t een ware succes. Dani Girolami was van Expense Reduction Analysts aanwezig op de beurs en was zeer te spreken over de beurs. Girolami zegt: “de diversiteit van franchisegevers en de diverse deelnemers zorgde voor een open en plezierige beurs. De beurs was aangevuld met heerlijk eten en een  gezellige sfeer. Wij van Expense Reduction Analysts zijn zeer blij met de vele geïnteresseerde kandidaten die de beurs heeft opgeleverd. Als gevolg van onze deelname, zijn wij erg enthousiast over het vooruitzicht van nieuwe partners die zich bij het ERA Nederlandse netwerk aan gaan sluiten in 2017. Wij kijken er naar uit om volgend jaar weer deel te nemen aan Franchisebeurs Onderneem ‘t”.

Expense Reduction Analysts

Expense Reduction Analysts is een internationaal adviesbureau met meer dan 700 consultants in dertig landen. De franchiseformule ondersteunt het bedrijfsleven en (semi)overheden bij het besparen op indirecte kosten op ruim veertig kostencategorieën zoals bijvoorbeeld verzekeringen, bankkosten, loonkosten, leaseauto’s, gebouwen. Daarnaast levert de formule consultancy diensten op het gebied van inkoopmanagement en doen ze leveranciersaudits bij bedrijfsverkoop, overname en fusies.

Expense Reduction Analysts is op zoek naar franchisenemers voor verdere expansie. Geïnteresseerd? Klik dan hier voor meer informatie.

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.