Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Expense Reduction Analysts zoekt franchisenemers

Deze franchiseformule, Expense Reduction Analysts, behoort tot de grootste adviesbureaus in kosten, inkoop en supply management in de wereld. Het is een internationale formule met meer dan 750 franchisepartners die actief zijn in meer dan 30 landen verspreid over de gehele wereld. De formule is op zoek naar franchisepartners om de formule verder uit te breiden in Nederland.

De formule bestaat uit een groot netwerk onafhankelijk consultants, allemaal specialisten in het terugdringen van kosten en het verhogen van de winst van klanten in verschillende bedrijfstakken, zoals industriële toeleveringen, leveranciersbeheer, etc. De formule is op zoek naar franchisepartners die als specialist aan de gang gaan op een specifiek onderdeel van kostenbeheer. Zo kan de formule haar klanten optimale kostenbesparing garanderen.

Als partner bij de formule geniet je velen voordelen. Zo profiteer je onder andere van het grote bestaande internationale netwerk, de database van de formule, IT-systemen, groot aanbod aan marketingmaterialen en ondersteuning van ervaren consultants en een areamanager. Bij de start doorloop je als beginnend partner ook nog een tien dagen durende training, waarbij je alles leert over de methode die binnen de formule wordt gehanteerd en de daarbij horende instrumenten.

Meer weten over de formule? Of over de mogelijkheden binnen de formule? Klik dan hier en vraag gratis informatie aan bij deze formule.