Expert zet stabiele trend van 2015 voort

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Ondanks de economische situatie wist franchiseformule Expert in 2015 het financiële evenwicht stabiel te houden. De jaarcijfers van de home-electronica formule lieten wederom een goed resultaat zien. Expert realiseerde een stabiel marktaandeel en kon een gezonde toevoeging doen aan het eigen vermogen. De financiële verwachtingen voor 2015 zijn hiermee gehaald.

Ook de eerste maanden van 2016 zijn goed verlopen.  De stabiele trend van het marktaandeel zet zich in de eerste maanden van 2016 net zo door als in 2015. Voor 2016 verwacht Expert dat het marktaandeel en de omzet zullen groeien.

De e-commerce strategie heeft in 2015 ook zijn vruchten afgeworpen. De omzet voor alle winkels zijn door middel van de website meer dan verdubbeld, het online assortiment is verviervoudigd en het aantal unieke bezoekers is met 40 procent gestegen ten opzichte van 2014. Daarnaast zijn alle ICT-systemen, werkwijzen en verantwoordelijkheden aangepast om de verandering naar een goed e-commercebeleid te kunnen maken. Expert ziet deze aanpassingen als een goed basis voor verdere groei in 2016, zowel kwalitatief als kwantitatief.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website