Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Eye Wish wint meerdere ‘Retailer of the Year’ awards

Op 29 oktober jl. is Eye Wish Opticiens uitgeroepen tot ‘Beste Winkelketen van Nederland 2020-2021’ en ‘Retailer of the Year the Netherlands 2020-2021’. Vele consumenten hebben de formule gekozen als beste winkel. De verkiezing ging aan de hand van tien aspecten, waaronder deskundigheid en service.
Eye Wish won al eerder een award

Eye Wish was in september jl. binnen de categorie Optiek al verkozen tot ‘Beste Winkelketen van Nederland 2020-2021′, maar nu ging de verkiezing om de grotere titels. Bijna 240.000 consumenten stemden deze keer op meer dan 500 retailers. Hieruit is Eye Wish tot beste winkelketen en retailer van het jaar naar voren gekomen. Hiermee heeft de franchiseformule twee grote overkoepelende titels gewonnen.

“We zijn ontzettend blij en trots dat we beide awards hebben gewonnen, dankzij de stem en waardering van zoveel consumenten. Dit bevestigt dat we ook tijdens deze uitdagende periode onze klanten de beste oogzorg bieden. Veilig en vertrouwd”, aldus Karin Swinkels, Retail Directeur Eye Wish.

ABN AMRO awards

De awards zijn onderdeel van de jaarlijkse ‘Retailer of the Year’ verkiezing. Hieronder vallen drie awards: ‘Beste Winkelketen van Nederland, ‘Webshop Award the Netherlands’ en ‘Retailer of the Year the Netherlands’. De verkiezing is een initiatief van ABN AMRO.

Over Eye Wish

Eye Wish heeft ruim 250 vestigingen in Nederland. De optiekketen zorgt voor optimaal zicht met ruime keuze aan brillen, zonnebrillen en contactlenzen. Ook geeft de formule deskundig advies en professionele oogzorg.

[box]Wil je franchisenemer worden bij Eye Wish Opticiens? Klik dan hier.[/box]
×