Familie Ooms nieuwe franchisenemer Eten met gemak

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Eten met gemak heeft per 13 september jl. de familie Ooms als franchisenemer verwelkomd. Het viertal bestaande uit Cocky, Marijke, Richard en Michel zet de teller van Eten met gemak alweer op negen franchisenemers. In hun regio, bestaande uit de gemeenten Amersfoort, Bunnik, De Bilt, Leusden, Soest, Utrechtse Heuvelrug, Wijk bij Duurstede, Woudenberg en Zeist, zal de familie de koelverse maaltijden van Eten met gemak gaan verzorgen.

De familie Ooms over hun keuze voor Eten met gemak: ‘Samen met onze medewerkers leveren wij al vele jaren kwalitatief hoge producten binnen de gezondheidszorg. Het belang van een goede gezondheid, een goede kwaliteit van leven en een zorgvuldige levering van producten en diensten staat bij ons hoog in het vaandel.’

Door de grote veranderingen in de zorg hebben heeft de familie gezocht naar nieuwe activiteiten en mogelijkheden om hun diensten uit te breiden. ‘Wij hebben deze nieuwe uitdaging gevonden in de formule van Eten met gemak Lekkere maaltijden leveren aan iedereen die dagelijks gezond wil eten.’ Naast hun jarenlange ervaring in de zorg heeft iedereen van de familie een horecaopleiding of –achtergrond.

Het viertal laat weten: ‘Het leveren van heerlijke gezonde maaltijden is dan ook eigenlijk een hele logische keuze. Wij zijn dan ook zeer gemotiveerd om deze service voor te gaan verzorgen.’

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

 • A.B.Ekeler.

  Geachte heer Ooms,
  Wij hebben geruime tijd maaltijden van u betrokken. Wij zijn daarmee gestopt omdat onze kinderen zelf voor maaltijden gingen zorgen.
  Wij hebben dat destijds met u besproken.
  De maaltijden werden door Peter altijd bezorgd in papieren tassen. Die tassen bewaarden wij om oude kranten in te bewaren. Wij zijn nu door onze voorraad heen.
  Mijn vraag is: kunt u ons het adres geven waar deze tassen verkrijgbaar zijn opdat wij ze daar kunnen bestellen?
  Bij voorbaat onze dank.
  Vriendelijke groet van fam. Ekeler, Soest.

  Reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website