Familie Van Heeswijk treedt toe als mede-aandeelhouder IMG

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Familie van Heeswijk is onlangs mede-aandeelhouder geworden van de Internationale Meubel Groep. Art, Harrie en Jan van Heeswijk vertegenwoordigen de vierde generatie meubelondernemers in de familie. “Het is belangrijk dat we door IMG totaal ontzorgd worden op zowel inkoop- als verkoopgebied, zodat wij ons volledig kunnen richten op het zo goed mogelijk helpen van onze klanten”, aldus het drietal.

Familie van Heeswijk opende eerder dit jaar een Pronto Wonen en Profijt Meubel op de Woonboulevard in Helmond. Beide formules zijn onderdeel van de IMG. De meubelfamilie exploiteert daarnaast een Wonen & Slapen in Mierlo een een Sleepworld in Helmond. De familie Heeswijk voelt zich prettig bij de IMG. “Het is een ambitieuze club op coöperatieve grondslag met visie en de sfeer van familiebedrijven die met elkaar samenwerken bevalt ons goed. Bovendien is er veel inkoopkracht, wat positief is voor onze marges. Met het aandeelhouderschap van IMG zetten we een nieuwe stap richting toekomst.”

Franchisemanager Rob van Drunen is enthousiast over de toetreding van de familie van Heeswijk. “Met de toetreding tot IMG laat de familie zien veel vertrouwen te hebben in de koers en toekomst van de organisatie, waarvan ze nu dus aandeelhouder geworden zijn en bovendien mede-eigenaar van Profijt en Pronto. IMG heeft overigens een uitstekend jaar achter de rug, met omzetten ruim boven het marktgemiddelde. Er is nog een beperkt aantal aantrekkelijke vestigingspunten vrij voor ondernemers die ambitieus en gedreven zijn en al een woninginrichtingszaak hebben.”

 

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise