Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Family Appelscha verovert 20ste plek in Terras Top 100 van Misset Horeca

Family Appelscha, gelegen in het prachtige natuurrijke Friesland, kondigt met trots aan dat zij de 20ste plek hebben behaald in de prestigieuze Terras Top 100 van Misset Horeca. Dit resultaat is een erkenning van de kwaliteit en gastvrijheid die Family Appelscha biedt aan hun gasten.

Het is bijzonder opmerkelijk dat het enige cafetaria in de lijst zo’n hoge positie heeft behaald. De Terras Top 100 evalueert en rangschikt de beste terrassen van Nederland door middel van mystery visits en beoordelingen van vakjuryleden. Met honderden deelnemers is het een uitdaging om tot de top te behoren, maar Family Appelscha heeft bewezen een favoriet te zijn bij zowel de gasten als de jury.

De perfecte plek om te genieten

Het all-season terras van Family Appelscha, met 120 zitplaatsen, is verzorgd en er hangt een gezellige sfeer. De vriendelijke en attente medewerkers zorgen ervoor dat elke gast zich welkom voelt en dat tafels tijdig worden opgeruimd en schoongemaakt.

Dit resultaat getuigt van de toewijding van de ondernemers, Jan en Alida, die samen met hun team elke dag het beste uit zichzelf halen. Jan: “Als Family Appelscha zijn we trots op dit succes en willen we graag onze oprechte dank uitspreken aan onze gewaardeerde gasten en medewerkers. Het is dankzij hun steun en vertrouwen dat we een plek hebben veroverd in de Terras Top 100. We blijven ons inzetten om onze gasten de best mogelijke ervaring te bieden.”

Ondernemen bij Family Franchise

Family franchise is een modern open franchiseconcept van het formulehuis FHC Formulebeheer en stimuleert eigen initiatief, ondernemerschap en samenwerking. De franchiseformule bestaat al sinds 1994. Family franchise is meer dan een cafetaria. Ze willen de bezoeker een beleving bieden. Stoere, natuurlijke materialen geven het eethuis een warme en gezellige uitstraling. Naast frites en snacks is er een uitgebreide menukaart. Hierop staan heerlijke maaltijden als saté, loempia, maaltijdsalades of biefstuk.

Interesse? Vraag direct via deze pagina informatie aan bij Family franchise!

Ontvang gratis meer informatie over Family

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Family

×