Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Joshua Klopman en Allard Brink realiseren hun droom met Family Deventer

Family opende dit voorjaar al nieuwe vestigingen in Gorinchem, Schiedam en Breda. Deze week zijn Joshua Klopman en Allard Brink gestart met hun eigen Family in Deventer. Na een grondige verbouwing is Family Deventer klaar om haar deuren te openen en bezoekers te verwelkomen in een sfeervolle en eigentijdse omgeving. De locatie aan de Londenstraat, waar al bijna veertig jaar een cafetaria gevestigd was, heeft een complete metamorfose ondergaan. FHC Formulebeheer, het bedrijf achter de franchiseformules Family, VITAL en Foodmaster, nam de locatie vorig jaar over. Klopman en Brink grepen hun kans om hier als franchisenemers aan de slag te gaan.

De centrale ligging, temidden van ongeveer 300 bedrijven en grote omliggende woonwijken, maakt Family Deventer een ideale locatie voor een breed publiek. “We kijken ernaar uit om de inwoners van Deventer en de omliggende bedrijven te verwelkomen in onze Family,” aldus Joshua en Allard.

Joshua en Allard hebben een indrukwekkende staat van dienst in de horeca en een diepe passie voor gastvrijheid en lekker eten. Hun droom om een eigen eetgelegenheid te openen binnen de Family-formule is nu werkelijkheid geworden. “We hebben hard gewerkt om deze locatie om te toveren tot een plek waar iedereen zich thuis voelt,” vertelt Joshua enthousiast. Met een vernieuwde menukaart en uitgebreide bestelmogelijkheden biedt Family Deventer een scala aan heerlijke opties voor zowel de omliggende bedrijven als de lokale inwoners.

“Ons doel is om een plek te creëren waar mensen kunnen genieten van een ontspannen koffiemoment, een goede lunch of een smaakvolle avondmaaltijd,” vult Allard aan. De combinatie van hun horeca-ervaring en de solide franchiseformule van FHC Formulebeheer belooft een succesformule te worden.

Family is een franchiseformule die de cafetaria combineert met fastcasual dining. Het eten is van bovengemiddelde kwaliteit en kan worden gegeten in het sfeervolle eethuis of worden afgehaald/thuisbezorgd. Naast frites en snacks is er een uitgebreide menukaart. Hierop staan unieke productconcepten als Family’s Favorieten, het Verdraaid Lekker ijsconcept en de Frietvriendjes.

FHC is opgericht in 1994 door cafetaria-ondernemer Wim Markwat. Eind 2008 werd de leiding overgedragen aan zijn zoon Ralph. Inmiddels telt de organisatie meer dan 100 fastservice vestigingen en heeft het bovendien meer dan 50 cateringlocaties op scholen.

Ontvang gratis meer informatie over Family

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Family

×