Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Family opent vestiging met nieuw concept in Apeldoorn

25 januari 2018
Op maandag 15 januari opende in Apeldoorn officieel de nieuwste vestiging binnen de Family. De winkel is compleet in het nieuwe concept van de formule geopend. De locatie, in een nieuwbouwwijk met voornamelijk jonge gezinnen is uiterst geschikt.

De Apeldoornse ondernemer Reinhard Baak is een ervaren ondernemer. Hij heeft nu zeven horecabedrijven in Apeldoorn waaronder ook een Burgerme, Spare Rib Express, Lunchduck en Snackpoint. “Franchise heeft een goede wisselwerking. Een franchiseketen deelt al zijn ervaring, marketing etc. Ik heb geen tijd om alles zelf te bedenken. Het is veel voordeliger alles via een franchiseconcept te doen. Je krijgt er zoveel voor terug, dan is het percentage fee dat je betaalt zeker gerechtvaardigd.” aldus Reinhard Baak.

De keuze voor een formule is, volgens Van Baak, afhankelijk van de locatie binnen de stad. “Family past fantastisch in de nieuwe wijk in Apeldoorn. Hier wonen veel jonge gezinnen die laagdrempelig uit eten willen of af willen halen. Family moet een tweede huiskamer zijn waar je meerdere momenten per week komt genieten. Het is een restaurantachtige cafetaria, dat perfect past in de wijk”

Van casco pand tot modern concept

Het pand waarin Family Apeldoorn gevestigd is werd casco opgeleverd. Er moest dus nogal wat gebeuren, voordat de vestiging geopend kon worden. De afgelopen maanden is er hard gewerkt om in het pand een Family neer te zetten met daarin alle onderdelen uit het vernieuwde Family concept.

Bij de indeling is rekening gehouden met een afscheiding tussen afhaal en blijven eten, zonder dat het karakter van het pand verloren gaat. Door de halfhoge scheidingswand hebben de afhaalklanten een plek om te wachten op hun bestelling en kunnen eethuis gasten ongestoord genieten van hun lunch of maaltijd. “Om warmte en gezelligheid in het pand te brengen is er gewerkt met warme materialen en verschillende hoekjes. Zo zijn er huisjes waarin je met het gezin of een paar vrienden gezellig een hapje eet en is er een stamtafel waar je een goede kop koffie drinkt.” aldus een tevreden franchisenemer.

×