Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Family opent vestiging in Oude Wetering

22 januari 2019

Vrijdag 18 januari jl. openden Brian Lee en Xiao Wei hun eigen Family in Oude Wetering. Met deze opening is hun oude cafetaria ‘Cozijn’ omgetoverd tot een moderne vestiging.

Die vrijdag stonden franchisenemers Brian en Xiao Wei er klaar voor. “Wij zijn opgegroeid in de horeca en hebben nog steeds veel plezier en passie voor het vak”, aldus de trotse eigenaren van de nieuwe vestiging.

De ondernemers hadden behoefte aan een verandering en het Family concept paste het beste bij het franchise-duo. De ondernemers voegen een hoop nieuwe Family gerechten toe aan hun kaart maar behouden ook hun lokale lekkernijen. Op de vraag wat hun specialiteit is: “Onze hete kip komt uit eigen keuken en is zeer geliefd.”

Samenwerking

“De omslag van cafetaria Cozijn naar Family Oude Wetering stond al lange tijd op de agenda. Toen eenmaal de verbouwing in gang werd gezet, verliep de overgang spoedig. Wij hebben veel steun gehad aan het formulehuis achter Family. Tijdens onze kennismaking en de totale bespreking hebben wij altijd het gevoel gehad echt samen te werken”, vertelt Brian. “FHC vinden wij heel persoonlijk.”

De historie van deze Family vestiging gaat terug tot 1961. Ondernemers-duo Tinus en Annie Cozijn startten in een klein houten gebouw. Later stapte zij over naar een grotere vestiging van steen, wat destijds uniek was voor de omgeving, cafetaria’s waren in opkomst. Tinus en Annie droegen later het stokje over aan het huidige franchise-duo Brian en Xiao Wei.

×