Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Tankstation AVIA in Rilland kiest voor Family

In de vestiging van AVIA Rilland is deze week een shop-in-shop vestiging van franchiseformule Family geopend. Dit is de eerste vestiging van Family in petrol, in een tankstation. Verwachting is dat er nog verschillende zullen volgen.

De opening van Family Rilland is een feit, hiermee wordt een nieuw hoofdstuk toegevoegd, aan de inmiddels 30 jaar bestaande, Family formule. Na maanden van zorgvuldige voorbereiding is het dan nu zo ver, Family Rilland is er klaar voor om hun gasten te verwelkomen in deze sfeervolle Family vestiging.

Met een schat aan ervaring binnen de (scholen)catering begrijpt FHC Formulebeheer, het formulehuis achter de succesformule Family, als geen ander het belang van efficiëntie en kwaliteit op een high-traffic locatie. “Bij de nieuwe vestiging van Family in Rilland komen de twee werelden, van high traffic in combinatie met een sfeervol eethuis samen, hierbij ligt de nadruk op beleving en gastvrijheid.”, aldus franchisegever Ralph Markwat. “De toegevoegde waarde van een gezellig eethuis met kwaliteitsproducten binnen petrol is essentieel, vooral nu de verblijfsduur op tankstations steeds langer wordt door de toename van het gebruik van elektrische auto’s.”

Family bestaat al sinds 1994. Family franchise is meer dan een cafetaria. Family wil de bezoeker een beleving bieden: stoere, natuurlijke materialen geven het eethuis een warme en gezellige uitstraling. Naast frites en snacks is er een uitgebreide menukaart met onder andere saté, loempia, maaltijdsalades of biefstuk. Onder de noemer ‘Family’s Favorieten’ heeft de formule de lekkerste, exclusieve gerechten geselecteerd, zoals de premium Family burger. Ook het ‘Verdraaid Lekker’ ijsconcept is typisch Family.

Family is onderdeel van het formulehuis FHC Formulebeheer waarbij ook de franchiseformules Foodmaster en Vital onderdeel van uitmaken.

Ontvang gratis meer informatie over Family

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Family

×