Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Family Tilburg na verbouwing weer geopend

Na een aantal maanden van verbouwen is Family Tilburg weer geopend. Vorig jaar besloot de Albert Heijn XL, tevens de eigenaar van het pand waarin meerdere winkels gevestigd zijn, dat zij wilden uitbreiden. Family Tilburg kreeg daarbij een andere, mooie locatie in het pand aangeboden. Deze kans grepen ondernemers Orhan en Fazli natuurlijk aan: het was direct een mooi excuus om de Family vestiging te vergroten, meer zitplaatsen kwijt te kunnen én de nieuwe Family huisstijl toe te passen.

Een paar weken terug was het dan zo ver: Family Tilburg kon haar deuren weer openen voor gasten. De verbouwing, gestart in juli vorig jaar, is wat uitgelopen. Maar het resultaat mag er zeker zijn! De warme, maar tevens industriële, uitstraling van het eethuis komt volledig tot zijn recht. Met de comfortabele stoelen en banken en het vele groen is een echte huiselijke sfeer gecreëerd.

Boodschappen doen én een lekker hapje eten

Hoewel men op het eerste gezicht misschien vraagtekens zet bij de combinatie Albert Heijn en Family, zijn dit juist twee concepten die elkaar kunnen versterken. Mensen kunnen hun boodschappenuurtje uitbreiden met een lekkere lunch óf na het boodschappen doen een lekkere maaltijd meenemen voor het thuisfront.

Ondernemersstel

Voor Fazli en Orhan is de horeca bekend terrein, ze kennen het van binnen en buiten. Orhan is met zijn jarenlange ervaring bij Family Etten-Leur een rasechte ondernemer en horecaman te noemen. Dat niet alleen, samen met zijn vrouw Meral vormt hij een echt ondernemersstel. Meral is namelijk onderneemster van een Vital4Skool schoolkantine.

De Family formule

Na de lancering van het vernieuwde Family concept begin 2017 zijn er acht vestigingen omgebouwd. Het vernieuwde concept is nu al te vinden in Barneveld, Winschoten, Honselersdijk, Fijnaart, Steenbergen, Heemskerk, Beverwijk en Apeldoorn. Later in 2018 zullen nog drie nieuwe Family vestigingen de deuren openen.

×