Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Family Wilnis vestiging omgebouwd tot Foodmaster

04 december 2018
Ondernemer Wung Man heeft de keuze gemaakt om van de Family-formule over te stappen naar Foodmaster. De vestiging sloot van 19 tot en met 29 november 2018 haar deuren en werd omgebouwd tot een Foodmaster vestiging. 30 november 2018 heropende Wung Man zijn vestiging als Foodmaster.

Wung Man was al bekend met de Foodmaster formule, samen mij zijn broer Wang is hij ook de eigenaar van Foodmaster Purmerend. Foodmaster sluit meer aan bij de Focus van Wung, hij wilt meer de focus leggen op het afhalen van eten. “De identiteit van Family is veranderd”, aldus Wung Man. ‘Meer mensen blijven toch eten bij Family.’

Bij de verbouwing naar de Foodmaster formule is rekening gehouden met het belang van afhalen. Er is meer ruimte gemaakt in de keuken voor het bereiden van bestellingen, daardoor kunnen online bestellingen sneller verwerkt worden.

Een positieve lancering

De lancering was een succes. “Mensen staan met verbazing te kijken, Dit hadden ze niet verwacht”, aldus Wung. “Complimenten aan de aannemer. Het is hier binnen 9 dagen verbouwd”. De toekomst van Wung zijn vestiging ziet er goed uit, er wordt een nieuwe wijk gebouwd waardoor er mogelijk nieuwe klanten bij zullen komen.

De nieuwe Foodmaster-stijl

De nieuwe huisstijl van Foodmaster is in oktober 2017 gelanceerd. Er werd voor een rustiger design gekozen met veel hout en denimblauw. Sinds de lancering hebben 7 vestigingen het nieuwe design volledig omarmt: Tiel, Boskoop, Putten, Vlissingen, Nieuw Amsterdam, Schoonrewoerd en nu dus ook Wilnis. Andere Foodmaster-vestigingen hebben hun gevels of interieur al omgezet naar de nieuwe stijl.

×