Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Family zoekt franchisenemer in Hulst

22 augustus 2019

Op dit moment is franchiseformule Family op zoek naar een ondernemer voor een nieuw te bouwen Family-locatie in Hulst, Zeeland. Het pand is gelegen in het centrum. Tussen de winkels en de horeca is dit een uitgelezen kans om jouw Family te starten.

Kernwaarden van Family: Gastvrijheid, gezelligheid en een divers assortiment.

Om met Family verder te groeien zoekt FHC Formulebeheer een franchisenemer die hier vol enthousiasme invulling aan kan geven. Wil jij ondernemen binnen een modern fastserviceconcept en profiteren van de voordelen van een ervaren formule? Dan gaat Family graag met je in gesprek.

Op dit zoekt de formule naar een ondernemer voor een nieuw te bouwen Family-locatie in Hulst, Zeeland. Het pand is gevestigd op de Grote Markt in de voormalige ABN AMRO bank. Gelegen in het centrum tussen de winkels en de horeca.

Family

Family is een franchiseformule van FHC Formulebeheer. Het is een fastserviceformule waar iedereen in een ongedwongen sfeer terecht kan voor verschillende eetmomenten. Gasten kunnen in het eethuis genieten van een kop koffie, lunch, borrel of diner. Ook is er de mogelijkheid af te halen in het cafetariagedeelte. De gerechten van Family zijn gemaakt om gemakkelijk en snel te bereiden en uit te serveren of mee te geven. Binnen de formule zijn een aantal unieke concepten zoals Family’s Favorieten, Verdraaid Lekker ijs en de Frietvriendjes. De combinatie van een snelle service en kwalitatieve producten maakt Family zo succesvol.

Wat biedt Family jou?

Samenwerken met FHC Formulebeheer betekent dat je de voordelen gebruikt van een succesformule en tegelijkertijd jezelf blijft als zelfstandig ondernemer. Bij de verbouwing van deze casco locatie tot Family wordt je stap voor stap begeleid door een team van specialisten. Zij begeleiden je op het gebied van bouw, routing, marketing en operations. Ook na de opening wordt je ondersteund met o.a.:

  • Landelijke campagnes en mogelijkheden voor lokale marketing.
  • Persoonlijke begeleiding van een bedrijfscoach bij administratie, personeelszaken en meer.
  • Een lokale website met de optie voor een online bestelomgeving
  • Opleidingen en trainingen om jouw kennis up to date te houden