Family zoekt gedreven ondernemers

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Family is een aansprekende fast casual dining formule waar gasten van alle leeftijden zich thuis voelen en genieten van producten en gemak. Het eten is van kwaliteit en kan worden gegeten in het sfeervolle eethuis of worden afgehaald/thuisbezorgd. Naast frites en snacks is er een uitgebreide menukaart. Hierop staan unieke productconcepten als Family’s Favorieten, het Verdraaid Lekker ijsconcept en de Frietvriendjes.

De franchiseformule bestaat al sinds 1994. “Family is meer dan een cafetaria, we willen de bezoeker een beleving bieden. Stoere, natuurlijke materialen geven het eethuis een warme en gezellige uitstraling. Family is een modern open franchiseconcept van het formulehuis FHC Formulebeheer en stimuleert eigen initiatief, ondernemerschap en samenwerking”, aldus de franchiseformule.

De formule helpt de ondernemer op twee gebieden. 1. Succesvol aan tafel en 2. Succesvol in business. “We bieden een full service pakket met 80% van de inkoop, inrichting, verpakkingen, trainingen, financiële diensten, management en hospitality certificaten. Wij bieden 20% vrijheid om zelf te ondernemen zodat jouw Family ook helemaal aansluit bij de wijk/straat/stad waar je actief bent. Denk hierbij aan lokale of huisgemaakte producten. Wij helpen jou graag aan plezierig werk, met tevreden klanten die komen afhalen maar ook steeds vaker blijven eten. Dankzij onze jarenlange ervaring kun jij als franchiseondernemer gezonde successen bereiken.”

Interesse gewekt? Klik hier om geheel vrijblijvend informatie aan te vragen.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

skyscraper-banner-website