Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Faunaland opent vernieuwde winkel

Vandaag, 6 november, heeft Faunaland Dierspecialist Paul Meevis in Weert de deuren van zijn compleet vernieuwde dierenspeciaalzaak geopend. De afgelopen weken is hard gewerkt om een prachtige nieuwe winkelbeleving te bieden. Met dit nieuwe concept bouwt Faunaland aan de winkel van de toekomst. 

Tegenwoordig speelt beleving een steeds belangrijkere rol bij consument. In ruim 150 m² kan de consument zich verdiepen in verschillende werelden die het assortiment overzichtelijk weergeven. Met dit nieuwe concept probeert Faunaland daarop in te spelen.

De nieuwe winkel van Faunaland is opgedeeld in vier verschillende werelden, namelijk Wonen, Verwennen, Spelen & Bewegen en de Onderwaterwereld. In de wereld Wonen vindt de consument bijvoorbeeld een kussen voor de hond of een krabmeubel voor de kat, de wereld verwennen toont het assortiment met snacks, in de wereld Spelen & Bewegen kan de consumenten terecht voor speeltjes en de Onderwaterwereld zal door de consument als een ware beleving worden ervaren.

De winkel van Meevis is de derde nieuwe winkel die de Dierspecialistformule opent. De formule bouwt gestaag verder aan haar winkels van de toekomst.