Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

FEBO drive opent in Dronten

11 december 2020
Franchiseformule FEBO heeft op 7 december jl. haar deuren geopend in Dronten aan de Koornmarktpoort 1 langs de N307. Op deze plek zal een FEBO drive openen, waarmee FEBO de zevende vestiging aan dit concept heeft aangesloten. 

De vestiging is voorzien van de nieuwe huisstijl en heeft energiezuinige apparaten en ovens. De vestiging wordt geëxploiteerd door de familie Ipek. Met de nieuwe vestiging gaat de wens van de ervaren ondernemers in vervulling. “We starten in een moeilijke periode, maar we hebben alle vertrouwen in de toekomst en het nieuwe jaar. Febo is een fantastisch concept met hoogwaardige kwalitatieve snacks. Wij zijn heel blij met de nieuwe drive-through locatie’’, aldus de familie Ipek. ‘’We starten in een moeilijke periode tijdens de coronacrisis, maar we hebben er alle vertrouwen in.’’

Flexibiliteit en veranderen

De formule probeert in te spelen op de veranderingen. ‘’Steden waren vroeger altijd druk, nu is er van maandag tot en met woensdag niks te doen. Dat merken wij ook in onze stadsvestigingen. Dat vraagt om verbreding, in assortiment en in de dienstverlening met onder meer bezorging. Maar ook als beheerder van de formule kijken wij naar andere mogelijkheden, naar andere plekken, naar andere concepten. We moeten flexibel zijn, dat vragen de ontwikkelingen om ons heen van ons’’, zegt Dennis van de Borst tegen Snackkoerier.

Uitbreiding van FEBO

FEBO begon in Amsterdam, van daaruit is de uitbreiding eerste begonnen in de grotere gemeenten in de buurt van Amsterdam. Inmiddels is FEBO in de meeste steden met meer dan 100.000 inwoners wel te vinden. Er zijn in Nederland nog maar weinig witte vlekken. Dit zijn locaties waar nog voldoende marktruimte is voor een FEBO.

[box]Wil je ondernemen bij FEBO? Klik dan hier.[/box]
×