Febo gaat in Amsterdam van start met thuisbezorging

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

Franchiseformule Febo start dit jaar nog met het bezorgen van friet en snacks door heel Amsterdam. Om dit plan uit te kunnen voeren opent de foodformule zeven aparte bezorgkeukens in verschillende delen van de stad.

Franchisemanager, Rob Hogervorst, legt uit hoe het in z’n werking gaat: De bezorgdienst wordt al ruim anderhalf jaar getest in Amsterdam-Noord en de reacties zijn positief. We maken gebruik van een warmhoudsysteem dat in de Verenigde Staten is ontwikkeld. In de tas van de bezorger zit een warmhoudelement dat werkt op basis van inductie, dat de patat en snacks goed warm houdt.”

De vochthuishouding wordt door middel van een special techniek onder controle gehouden. “Op deze manier wordt de patat  net zo vers als in de winkel bij de klant bezorgd”, aldus Hogervorst. De snacks houden het volgens de franchisemanager in de automatiek ook makkelijk een kwartiertje vol.

Febo is al langer bezig met het thuisbezorging. Eerder werd er al samengewerkt met Thuisbezorgd.nl. Daarnaast werd er vorige maand een shop-in-shop in een tankstation in Aalsmeer geopend en een drive-through in Oostzaan.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.