Febo opent deur in centrum Ede

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids


Sint Nicolaas ontbrak, bovendien was het geen surprise meer dat Febo op maandag 5 december de deur zou openen aan de Grotestraat.

Ede is op deze manier een franchiseconcept rijker. Momenteel is het de vierenzestigste vestiging in Nederland van de Febo, bekend om haar automatiek, verse snacks, frites en roomijs.

Lennard Borgers en zijn vrouw Caren gaan deze snackautomatiek runnen. Ondernemen zit dit echtpaar in het bloed. Na jaren een eigen Plus supermarkt te hebben gehad in Den Bosch, gaan ze nu een nieuw avontuur aan in de horecabranche.

Borgers: ,,We hebben er erg veel zin in en als je kijkt naar welke merken en formules aan de Grotestraat een vestiging hebben, past Febo daar perfect bij. Ik heb uiteindelijk gekozen voor Febo omdat zij kwalitatief hoogstaande producten hebben en wij het gevoel hebben dat wij perfect bij elkaar passen. Febo is begin dit jaar zelfs uitgeroepen tot winnaar van de Krokettentest 2011.”

De openingsweken worden natuurlijk gevierd met spetterende acties. De eerste week is iedereen welkom voor een verse snack voor één euro. De nieuwe zaak werd binnen 15 werkdagen gebouwd door het vaste bouwteam van Febo. ,,We hebben de kwaliteit van onze snacks terug laten komen in onze winkelinrichting, en dat is uitstekend gelukt”, aldus Dennis de Borst, directeur van de Febo organisatie.

dinsdag 6 december 2011.

Delen:

Laatste franchisenieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.