FEBO opent restaurant bij Amsterdam ArenA

Gepubliceerd op , door De Nationale Franchise Gids

febo arena

De Amsterdamse franchiseformule FEBO heeft bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena een nieuwe vestiging geopend. De snackbarformule heeft bewust gekozen voor een restaurantstijl. Zo worden de gasten aan tafel bediend en heeft men een uitgebreide keuze uit de menukaart voor ontbijt, lunch en diner.

“Vanaf de Open Dag van Ajax op 31 juli, is het gloednieuwe restaurant FEBO Boulevard bij de hoofdingang van de Amsterdam Arena dagelijks geopend,” aldus FEBO in een persbericht. “Het restaurant gaat met haar vertrouwde kwaliteit en Amsterdamse gezelligheid de Stadionplein-sfeer van weleer voortzetten aan de Arena Boulevard.”

De die-hard fan van de FEBO-muur kan er ook terecht, de franchiseformule heeft in het restaurant een automatiek geplaatst. Ook is het mogelijk om vers belegde broodjes te bestellen en mee te nemen.

“Wat niet iedereen weet, is dat we onze snacks iedere dag vers voor dag en dauw in Amsterdam-Noord produceren en dat die vervolgens vers diezelfde dag bij al onze vestigingen aankomen en verkocht worden,” aldus Dennis de Borst, directeur van FEBO.

Delen:

Gerelateerde artikelen

Laatste franchisenieuws

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Papa John's Franchise

Ludwig & van Dam Franchise

Flynth_franchise