Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Feestelijke maand voor Kipperij: twee vestigingen vieren hun jubileum!

07 oktober 2022

De maand oktober is een bijzondere maand voor Kipperij: voor twee van de drie vestigingen nadert deze maand hun jubileum. Een belangrijk moment voor de jonge franchiseformule.

1-jarig bestaan Kipperij Tiel

Kipperij Tiel viert deze maand als eerste het jubileum. De deuren van deze eerste vestiging openden op 19 oktober 2021 en heeft daarmee al bijna één jaar de inwoners van Tiel voorzien van gegrilde kipproducten, huisgemaakte maaltijden en verse broodjes. “We zijn al heel wat dagen verder en we kunnen zeggen dat Kipperij Tiel goed in de smaak valt in de regio. Ik kijk uit naar de volgende jaren die gaan volgen,” aldus franchisepartner Harro.

3-jarig bestaan Kipperij Breda

Kipperij Breda viert 22 oktober a.s. haar 3-jarig bestaan. Op 22 oktober 2019 is Kipperij Breda geopend in winkelcentrum de Burcht in Breda. “Het is natuurlijk altijd spannend om met een vrij nieuw concept op de markt te komen maar na drie jaar kan er gesteld worden dat Kipperij een groot succes is,” vertelt Karl-Jan, franchisepartner van de vestiging in Breda. “Ik kijk ernaar uit om in de toekomst nog veel meer mensen kennis te laten maken met onze versbereide kipproducten.”

Feestelijke actie

Om deze jubilea te vieren hebben beide vestigingen een bijpassende actie. Zaterdag 22 en zondag 23 oktober krijgt iedereen een gratis portie (kip)snacks bij zijn of haar bestelling. De franchisepartners kijken ernaar uit om dit jubileum met alle bezoekers te vieren.

Het Kipperij concept

Kipperij is in 2019 gestart als franchiseformule die een vers speciaalzaak verenigt met de snelst groeiende business: food-delivery. Door deze twee markten te combineren heeft Kipperij een uniek concept op de markt gebracht. Momenteel telt de formule drie Kipperij vestigingen. Franchisegever Maud Mol kijkt uit naar wat de toekomst nog meer te brengen heeft en hoopt volgend jaar nog meer vestigingen te mogen openen.

Ontvang gratis meer informatie over Kipperij

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

Kipperij

×