Mijn favorieten

Er zijn nog geen favoriete franchiseformules geselecteerd

Feestelijke opening van New York Pizza Sint Willebrord

New York Pizza, het iconische Nederlandse pizzabedrijf, staat op het punt om een nieuwe mijlpaal te vieren. Dit jaar bestaat het bedrijf maar liefst 30 jaar, vorige week maandag opende New York Pizza met trots zijn nieuwste vestiging in Sint Willebrord, winkel nummer 278. Deze opening luidt de start in van het drukste kwartaal ooit van New York Pizza met meer dan 20 winkel openingen.

30 Jaar New York Pizza: Een Historie van Succes

Al drie decennia lang heeft New York Pizza de harten van pizza-liefhebbers in Nederland veroverd. Wat begon als een bescheiden pizzeria in Amsterdam in 1993, is uitgegroeid tot een landelijke keten met meer dan 275 vestigingen in Nederland. Het succes van New York Pizza is te danken aan de constante toewijding aan kwaliteit, innovatie en klanttevredenheid.

Nieuwe Opening in Sint Willebrord

De nieuwste toevoeging aan de New York Pizza-familie is gevestigd in Sint Willebrord, winkel nummer 278. Dit prachtige nieuwe restaurant biedt inwoners van Sint Willebrord en omliggende gebieden de kans om te genieten van de heerlijke smaken waar New York Pizza om bekend staat. Of je nu kiest voor een margherita, een pepperoni, of een van de vele andere smaakvolle opties, ze worden snel en heet aan huis bezorgd.

FRANCHISE BIJ NEW YORK PIZZA

De core business van New York Pizza ligt in het creëren en leveren van heerlijke, authentieke New Yorkse pizza’s. New York Pizza streeft ernaar om de hoogste kwaliteit te bieden door alleen gebruik te maken van verse ingrediënten.

Sluit je aan bij New York Pizza en en maak deel uit van een gevestigd merk met een sterke klantenbasis en een bewezen bedrijfsmodel. Met hun snelle bezorgsysteem kun je klanten voorzien van de heerlijke pizza’s waar ze naar verlangen, op een efficiënte en betrouwbare manier. Via het onderstaande formulier kom je direct in contact komen met de recruiters van New York Pizza.

Ontvang gratis meer informatie over New York Pizza

"*" geeft vereiste velden aan

Aanhef

Meer informatie over franchisen bij

New York Pizza

×